Kaštanová roláda

500 g vařených kaštanů, 80 g másla, 100 g moučkového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 ml mléka, 2 lžíce rumu, čokoláda na ozdobu

Krém: 100 g čokolády, 100 g moučkového cukru, 100 g másla

K uvařeným přetlačeným kaštanům přidáme máslo, moučkový a vanilínový cukr, vychladlé mléko, rum a všechno spolu zamícháme. Těsto necháme chvíli odpočinout. Připravíme si krém. Do rozpuštěné a vychladlé čokolády přidáme moučkový cukr, máslo a dobře vymícháme. Těsto rozetřeme na rozložený alobal, natřeme naň krém a opatrně zavineme. Vrch rolády ozdobíme zbylým krémem a nastrouhanou čokoládou. Roládu vložíme do lednice ztuhnout.